SNACKY EXPRESS

SNACKY EXPRESS Smaakvol en verantwoord snacken!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 1482 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snacky Express. Meer weten? Ontdek meer

3 jul 2022 om 15:19 Top, top, top én blijf mij verbazen hoe uitzonderlijk goed jullie o.a. de patatten maken?-) Hier kan zelfs een luxueus restaurant niet tegen op; complimenten!-)
3 jul 2022 om 0:38 Altijd meer dan goed hier. Ga zo door!
18 jun 2022 om 19:41 Absolute aanrader !-) Top.
10 jun 2022 om 22:15 Snel, en super lekker! Sinds de nieuwe broodjes nog lekkerder. Doen niet moeilijk qua wisselen van ingrediënten, een aanrader!
10 jun 2022 om 0:14 Alles was lekker, krijg me eten altijd snel! Dat noem ik nog eens top service!!!
10 jun 2022 om 0:00 Heerlijk gegeten
6 jun 2022 om 20:23 Duurde wat lang, maar was het wel waard! Goede, smaakvolle burger, juiste hoeveelheid en de homemade fries waren precies goed!
1 jun 2022 om 7:55 Waar zal ik beginnen. BESTE snackbar in de stad Leeuwarden for me! Chicken filet bites met jamballa was goddelijk de burger perfect en de home made patat een blessing. Bezorger hartstikke vriendelijk. Thumps up
23 mei 2022 om 16:33 Volgens de tracker zou het eten pas over een uur bezorgd worden, maar ze waren er al binnen 30 min! Op een zondag is dit heel netjes. Eten was goed warm, en net zo lekker als altijd! Heerlijke producten, kwaliteit.
20 mei 2022 om 13:04 Verreweg het lekkerste bestelde eten (Snacky Addict burger) dat ik ooit heb gehad. Lekker brood (wow!), verse ingrediënten, top smaak en snel. Ook nog eens bezorgd door een schattige kleine meid. 1000% aanrader. Geen twijfel over.
14 mei 2022 om 20:23 Eten prima, echter weinig patat. Bezorging duurde ook vrij lang.
13 mei 2022 om 16:23 Goede kwaliteit, vooral de milkshakes en zoete aardappel friet is echt een aanrader.